skip to Main Content

Több, mint 25 éve foglalkozom alkotással, kreativitással és többek között kerámiával. Azért nem csak hobbyként, mert ez az, ami a szívemből jön, ezt szeretem csinálni, ezért szívesen kelek fel minden nap, örömet okoz nekem is és annak is, akinek készül, vagy részt vesz az alkotó folyamatokban.

Ezt az élményt szerettem volna mindenkivel megosztani, az alkotás örömét.

Így jött létre a kerámiafestő program.

Az alkotás, a festés, egyfajta KIKAPCSOLÓDÁS. Kikapcsolja a logikus gondolkodást, beindítja a képzelő erőt, így képessé válunk megalkotni, megteremteni, amire vágyunk és amit elképzeltünk. Erre a képességre szükségünk van az élet minden területén, hogy az elképzeléseinkből, vágyainkból, ötleteinkből valóság lehessen.

Amennyiben további kérdése lenne, keressen elérhetőségeinken bizalommal!

A kerámiafestés:

  • Örömet okoz. Egy olyan állapotot teremt, amelyben megszűnik az idő, elmélyedhetünk magunkban, azaz önmagunk lehetünk. Egy olyan tudatállapot, ami boldogságot ad és felszabadít.
  • Kifejezésmódot ad. Vannak olyan dolgok, amiket nem tudunk kifejezni. Lehet, hogy még megfogalmazni sem. Az alkotás más módon fejezi ki a bennünk lévő érzéseinket és felszabadítja azokat.
  • Önbizalmat és célokat ad. Az elképzeléseinkhez nekifogunk, formát, színeket választunk, dolgozunk rajta és elkészítjük. Azaz létrehoztunk és végig vittünk valamit, ami belőlünk született. EZ olyan lelkesedéssel tölti el az embert, ami lendületet ad és áthatja egész lényét. Ez egy gyógyító sikerélmény, értékesség érzés és önkifejezés.

Nagy sikerrel tartottam már iskolákban, óvodákban, fesztiválokon, rendezvényeken kerámiafestős programot, ahol gyerekek és felnőttek is szívesen vettek részt. Sok esetben ők adnak új ötleteket, hogy hol és milyen formában szeretnék újra átélni ezt az élményt. Így lett meghívásom a siketekhez is, akiknek szintén nagyon fontos a vizuális élmény, ami még eben az esetben kiegészül az alkotással, az önkifejezéssel. Aki szintén értékesnek ítéli meg ezt a programot és szeretné a környezetének átadni, keressen meg nyugodtan.

Back To Top